Slik installerer Memory På en Toshiba Tecra M2

Slik installerer Memory På en Toshiba Tecra M2


Når det gjelder valuta for pengene, er det få datamaskinen oppgraderinger som forbedrer ytelsen så mye som minneoppgraderinger. Ekstra minne - eller RAM - øker mengden informasjon datamaskinen kan holde, og gjør det å kjøre raskere. I tillegg er minne prisene alltid går ned, så forbedrer din bærbare ytelse på billig er svært enkel. På bærbare datamaskiner som Toshiba Tecra M2, er det svært enkelt å legge til mer minne.

Bruksanvisning

1 Slå av Tecra M2 og snu den slik at undersiden vender mot deg. Finn minnerommet dekselet. Det er rett ved siden av klistremerket som viser Windows serienummeret den bærbare.

2 Ta Phillips skrutrekker og ta av dekselet.

3 Ta ut den nye stick minne og plassere den i det åpne bukta (hvis du ikke har kjøpt det ennå, se linken under Ressurser). Pass på at pinnen er foret opp ordentlig med bukten og bare bruker lett press når du setter den.

4 Sett på lokket og slå på datamaskinen. Hvis minnepinne ble riktig installert, bør Tecra M2 starte som normalt.

Hint

  • Når du installerer hukommelse, hører et klikk eller pop vil fortelle deg at det er riktig installert.
  • Grease eller statisk elektrisitet kan skade maskinvare, så jobbe i et rent arbeidsområde som ikke har kilder til statisk elektrisitet, for eksempel et teppe (eller bruke antistatisk armbånd).