Slik installerer Metal Gear Solid 1 Bruke IMG fil

Etter å lage en sikkerhetskopi av dine "Metal Gear Solid" spillet, kan du bli forvirret med hensyn til hvordan du bruker IMG (Bilde) fil du sitter igjen med. IMG backup filen fungerer som en virtuell backup for din fysiske "Metal Gear Solid" CD. Og med hjelp av noen gratis programvare, kan du installere og spille din virtuelle "Metal Gear Solid".

Bruksanvisning

1 Last ned og installer en gratis kopi av et bilde drive verktøyet, som Magicdisc eller Daemon Tools, for å sette opp en virtuell stasjon på datamaskinen (se Ressurser) sikret virtuell stasjon vil bli tildelt en stasjonsbokstav og vises som en ny CD / DVD -ROM - f.eks CD / DVD-ROM (F :).

2 Klikk på Start-knappen, og klikk deretter på "My Computer / Computer" -menyen. Høyreklikk på den virtuelle stasjonen, og velg alternativet for å "Mount Image" fra pop-up menyen som vises.

3 Bruk explorer vinduet fil som ser ut til å finne Metal Gear Solid IMG-fil. Metal Gear Solid-velkomstbildet vises. Klikk på alternativet "Installer" for å starte installasjonsveiviseren, og å begynne å installere "Metal Gear Solid".