Slik installerer Metal Window Blinkende

Installere metall vinduet blinking er en viktig forebyggende tiltak for å holde huset og vinduer vanntett. Installert over filten og huset wrap på toppen, bunnen og sidene av vinduet, omdirigeringer det vannet vekk fra vinduet og vindu innramming, hindre fuktighet buildup, råte og skader på omkringliggende materialer og isolasjon. Metal vindu blinkende er tynn og fleksibel og kommer i to former: laken eller fliser laget av galvanisert stål, sink, aluminium eller kobber og metall blinkende bånd som har en selvklebende allerede brukt på ryggen for enkel installasjon.

Bruksanvisning

1 Installere et enkelt stykke metall blinkende langs undersiden av vindusåpningen og som strekker seg ut forbi hvert hjørne av minst 7 inches på hver side av vinduet. Fest blinker med et par spiker langs toppen og øvre hjørnene av bare blinke. Hvis dine spesielle vinduet installasjonsspesifikasjoner krever drivning, lå en perle langs toppen, bunnen og sidene nå av vinduet nå.

2 Plasser vinduet i åpningen og sjekke det for lodd og nivå. Hammer i et par spiker langs toppen spikring flensen bare for å holde vinduet på plass under toppen og siden blinkende installasjon.

3 Installer et stykke metall blinkende bredere enn vinduet med minst 7 inches, plassere den bak vinduet flens på hvert hjørne, men slik at det å legge over vinduet flens langs hele vinduet i en veving under-over-etter mønster. Plasser et par negler langs toppen av blinkende å holde det trygt.

4 Spikeren i vinduet siden flensene å sette permanent vinduet, tar seg ikke å plassere noen spiker der sidevinduet flens og nedre kant av metall vinduet blinke overlapping.

5 Mål installert vinduet og identifisere side blinkende krav til lengde og legger 7 inches i hver ende. Lag et hakk i den øverste enden av blinkende å imøtekomme tykkelsen og dybden av den øverste blinkende brikke. Skyv side metall blinker på toppen av vinduet flensen tilstøtende sidevinduskarmen og tucking under topp blinkende brikke og over bunnen blinkende brikke. Fest med noen aluminiums spiker langs hver side uten å spikre inn topp- og bunn blinkende paneler der sidene, topp og bunn blinkende stykker overlapper hverandre.