Slik installerer modemtilkobling til Internett uten en CD

Slik installerer modemtilkobling til Internett uten en CD


Vanligvis når du installerer et program eller maskinvare, trenger du at CD-en for de faktiske filene. Men når du setter opp en Internett-tilkobling kan du ofte få informasjon fra Internett for å sette opp Internett. Avhengig av din internettleverandør, kan du ikke trenger CD for å installere oppringt Internett.

Bruksanvisning

1 Kontakt Internett-leverandøren din ønsker å bruke for oppringt Internett. De vil vanligvis trenger å installere tilkoblingen på telefonlinjen først, slik at du kan koble til. Noen ganger kan de gjøre dette eksternt og noen ganger de trenger for å komme til huset ditt for å gjøre det.

2 Slå på datamaskinen når den er koblet til ekstern tilkobling på den måte som er angitt av Internett-leverandøren.

3 Åpne en nettleser og skriv inn den spesifikke adressen som ISP ga deg da du fikk din tilkobling. Dette er oppsettet stedet, og maskinen vil være i stand til å få tilgang til det uten å ha alle de tingene som er installert.

4 Klikk "Installer Internet" eller "Last ned drivere" eller annen kobling angitt av Internett-leverandøren. Input telefonnumre eller bestemte adresser din Internet Service Provider ga deg for å fullføre nedlastingen og installasjonen. Start datamaskinen på nytt når du blir bedt, og deretter koble deg til Internett ved hjelp av informasjonen du fikk.