Slik installerer MS Office 2003

Microsoft Office 2003, som inkluderer den populære Word og Excel-programmer, er en type produktivitet programvare som lar deg lage regneark, dokumenter og presentasjonsfiler. Du må installere programvaren på datamaskinen din før du kan opprette noen av disse typer dokumenter. Installasjonen søknad Office 2003 har en veiviser som vil hjelpe deg gjennom prosessen med å legge til programvare til datamaskinen din. Legge til Office 2003 tar bare noen få minutter.

Bruksanvisning

1 Sett installasjons-CD i datamaskinens stasjon. En splash skjermen åpner med flere alternativer. Klikk på "Install" -knappen for å starte installasjonsveiviseren.

2 Skriv inn produktnøkkelen i tekstboksene. Produktnøkkelen ligger på CD-omslaget. Det er markert i lys gul på emballasjen. Klikk "Next". Skriv inn navn og firmanavn i neste vindu. Denne informasjonen blir brukt til å adressere brev og sette dine initialer i programvaren. Klikk "Next".

3 Sjekk "Jeg aksepterer" i vinduet med lisensavtalen. Klikk "Next". Klikk "Complete Install" på neste vindu. En komplett installere laster alle Office 2003-programvaren på datamaskinen, slik at du ikke hoppe over noen av tilgjengelig programvare når du installerer den. Klikk på "Neste" -knappen.

4 Se gjennom listen av programvare på det neste vinduet og klikk "Install". Programvaren kopier til datamaskinen. Denne prosessen tar flere minutter å fullføre. Klikk på "Finish" på det siste skjermbildet. Restart datamaskinen for å fullføre endringene.