Slik installerer Openoffice på SUSE Enterprise 11

Slik installerer Openoffice på SUSE Enterprise 11


SUSE Enterprise 11 er en kommersiell versjon av gratis Opensuse Linux operativsystem, eid av Novell. Enterprise Edition er en forretningsløsning utviklet for å være intuitive, for å være stabil og for å gi rask teknisk støtte for sine brukere. Som alle Linux-distribusjoner, har SUSE Enterprise tilgang til en mengde av fri programvare, alt fra multimedia til programmering. Openoffice er en gratis kontorpakke, kan sammenlignes med Microsoft Word, som kommer med en tekstbehandler, regneark, database management, multimedia presentasjon og et tegneprogram. Du kan installere Openoffice fra SUSE Enterprise 11 DVD og har tilgang til disse programmene.

Bruksanvisning

1 Sett inn SUSE DVD i datamaskinen. Åpne Yast og velg "Software Manager." Trykk "Ctrl" og "R" for å gå inn Oppbevaringssteder. Klikk "Legg til", velg "DVD" fra menyen og klikk "Next".

2 Klikk "SUSE DVD" i rullegardinmenyen, og klikk "OK." Dette legger installasjonen DVD til SUSE Enterprise Software repositories. Dette bringer deg tilbake til Oppbevaringssteder skjermen.

3 Skriv "openoffice" i søkefeltet og trykk "Enter". Velg søkeresultat "OpenOffice_org" og klikk på "Godta" -knappen nederst til høyre på skjermen. Dette installerer Openoffice til datamaskinen. For å få tilgang til det, klikker du på "Start" -menyen og velg "Programmer".