Slik installerer Premium Temaer på Tumblr

Den Tumblr blogging plattform inneholder hundrevis av temaer for bruk på noen innlegg. Flertallet av temaer er gratis, med et lite antall tilgjengelige som betalte for premium temaer. Når en Premium tema er kjøpt gjennom en Tumblr-konto, er det knyttet til hoved blogg knyttet til kontoen. Det kan installeres på nytt når som helst i fremtiden uten ekstra kostnad.

Bruksanvisning

1 Logg inn på din brukerkonto på tumblr.com.

2 Klikk på koblingen Tilpass på høyre side av dashbordet skjermen som vises.

3 Klikk på Tema linken øverst på siden. En rullegardinvindu vises, utstillingsvindu noen av temaene tilgjengelig på Tumblr. Premium temaer er listet opp på toppen, sammen med prisen for hver enkelt.

4 Velg Premium tema som du tidligere har kjøpt og installert. Ingen pris vises ved siden av Premium temaer som du allerede har kjøpt. Forhåndsvisningsvinduet vil oppdatere å vise det valgte temaet.

5 Åpne Utseende-menyen for å justere alle tilgjengelige tema innstillinger. Merk at disse innstillingene vil ha blitt tilbakestilt siden forrige gang du installerte tema. Alternativene er bestemt av tema designer - innstillingseksempler inkluderer ofte bakgrunn og tekst farger og muligheten til å bygge inn en Twitter-feed på en side.

6 Klikk på "Lagre + Close" for å bruke det nye temaet til din Tumblr blogg.

7 Klikk på bloggen koblingen i dashbordet for å vise området.

Hint

  • Hvis Premium tema du ønsker å installere ikke vises i rullegardinvinduet i trinn 2, kan du gå tumblr.com/themes/premium. Klikk på det aktuelle temaet; velg deretter "Installer tema," pass på at den rette bloggen er valgt i rullegardinmenyen ovenfor.
  • Hvis du blir bedt om å kjøpe et Premium tema en gang, kan du kontakte Tumblr support via [email protected] for å sjekke at det var forbundet med din brukerkonto første gang det ble kjøpt.
  • Eventuelle endringer som du har gjort i din eksisterende tema i "Advanced" -> "Legg til tilpasset CSS" box på Tilpass-skjermen vil bli beholdt når Premium tema installeres på nytt. Hvis du ikke lenger ønsker CSS tilpasninger for å søke, fjerne dem fra boksen og klikk "Lagre + Close".