Slik installerer Presets i Adobe Lightroom

Slik installerer Presets i Adobe Lightroom. Med hjelp av Adobe Lightroom, kan du enkelt redigere og behandle digitale bilder i flere formater, inkludert RAW og JPEG. Installere forhåndsinnstillinger i Adobe Lightroom gjør behandle RAW-bilder raskere, slik at du kan bruke mer tid på å ta bilder og mindre tid på å redigere dem. Importere forhåndsinnstillinger er den raskeste og enkleste måten å få dem inn i Lightroom slik at du kan begynne å utvikle dine bilder.

Bruksanvisning

1 Åpne Adobe Lightroom. Vanligvis når Adobe Lightroom er installert på alle datamaskiner det gir en snarvei på skrivebordet som er en av de raskeste måtene å åpne programmet.

2 Velg "Utvikle" drop-down menyen og velg deretter "Ny forhåndsinnst mappe." Pass på at du velger mappen alternativet fordi du velger "Ny forhåndsinnstilling" alternativet er en annen oppgave relatert til lasting forhåndsinnstillinger.

3 Gi den nye mappen hva du ønsker. Hvis du har et par svarte og hvite forhåndsinnstillinger, kan det være lurt å navngi den nye mappen noe som representerer de forhåndsinnstilte funksjoner slik at du kan holde alt organisert.

4 Bruk "Navigator-menyen" på venstre side av Lightroom skjermen og bla nedover til du ser den forhåndsinnstilte mappen du nettopp opprettet.

5 Høyreklikk på den nye forhåndsinnstilte mappen og velg "Import".

6 Gå til mappen hvor dine forhåndsinnstillinger er lagret ved hjelp av hurtigmenyen og fil navigatør. Velg forhåndsinnstillingene du ønsker å laste inn og klikk "Åpne". Du kan legge flere forhåndsinnstillinger på en gang ved å trykke "Ctrl" tasten nede mens du klikker på hver forhåndsinnstillingen du ønsker å laste.

7 Utvikle bildene dine ved hjelp av de nye forhåndsinnstillinger. Fortsett å endre bilder etter bruk av en forhåndsinnstilt til du er fornøyd med resultatet.