Slik installerer Primavera Contract Manager V13

Primavera Contract Manager V13 er en prosjektledelse verktøy utviklet av IP System 3 og beregnet for bruk med Oracle. Installere Primavera Contract Manager V13 innebærer å bruke den originale CD-ROM-en som fulgte med i esken når du mottok programvaren, samt bruke produktidentifikasjonskode som var på en lapp inne i samme emballasje.

Bruksanvisning

1 Sett inn Primavera Contract Manager V13 installasjons-CDen i datamaskinen. Primavera setup verktøyet vil laste.

2 Klikk "Next". Den første vinduet du vil se inneholder vilkårene for tjenesten for Primavera Contract Manager V13 programvare. Dette er de juridiske vilkårene for bruk som du samtykker til automatisk ved å installere programmet. Klikk på "Jeg godtar" for å fortsette gjennom installasjonen.

3 Skriv inn Primavera Contract Manager V13 sikkerhetskoden inn i vinduet på skjermen. Denne koden er på registreringspakningsvedlegget som fulgte inne i boksen vil installere CD. Klikk "Next".

4 Klikk "Finish" for å installere Primavera Contract Manager V13. Når installasjonsverktøyet lukkes, starte datamaskinen på nytt for å fullføre konfigureringen av programvaren. Når datamaskinen starter, vil programvaren være klar til bruk.