Slik installerer programmer på en iPad uten iTunes

Apple iPad tablet enhet tillater brukere å laste ned og vise bøker, musikk, filmer og programmer som er i stand til å gjøre omtrent hva som helst. Apps er tilgjengelig for gratis eller en avgift, vises i kategorier, og inkluderer spill, bøker, underholdning, økonomi, næringsliv, utdanning og mer. Brukere kan laste ned nye apps til iPad direkte fra iTunes Store. Brukere som ikke ønsker å laste ned apps gjennom iTunes-grensesnittet kan installere apps fra App Store.

Bruksanvisning

1 Trykk på den runde knappen på bunnen-av Ipad for å vise hovedskjermen. Du må ha en Internett-tilkobling for å kunne installere apps.

2 Trykk på "App Store" ikonet fra startskjermen.

3 Bla til app av valget. Du kan skrive inn navnet på programmet i "Søk" boksen øverst på skjermen hvis du vet. Du kan også bla apps etter kategori, funksjoner og pris.

4 Trykk på prisen knappen ved siden av app av valget. Prisen knappen endres til en "Install App" -knappen.

5 Trykk på "Install App" -knappen. Du vil være på en "iTunes Passord" -vinduet.

6 Skriv inn iTunes passord i det aktuelle feltet og trykke på "OK" -knappen. Det vises en gjennomsiktig app-ikonet på skrivebordet ditt med en fremdriftslinje som sier "loading". Applikasjonen blir fast når det er ferdig installert.