Slik installerer RAM i en HP Pavilion

Slik installerer RAM i en HP Pavilion


Installere RAM inn i HP Pavilion kan øke ytelsen og hastigheten. Installasjonen kan gjøres på en stasjonær eller bærbar PC, men sørg for å bruke kompatibelt minne og jorde deg selv med en elektrostatisk utladning håndleddstropp, spesielt for desktop vedlikehold.

Adgang

Slå av strømmen til datamaskinen før du utfører innvendig vedlikehold. Trekk ut alle ledninger fra en Pavilion stasjonære og fjern batteripakken fra en Pavilion bærbar PC, og deretter få tilgang til RAM ved å fjerne sidepanelet på en stasjonær eller tilgangspanelet RAM på en bærbar PC.

fjerning

Fjern desktop RAM ved å løsne låsene og trekke chips rett opp. Fjern laptop RAM ved å dytte sidesperrene fra hverandre. RAM vil dukke opp en liten avstand. Grab RAM-brikke og vri den forsiktig ut av sporet.

Installasjon

Bare trykk hver RAM-brikke rett ned i sporet på stasjonære datamaskiner. På bærbare PCer, forsiktig snu brikken inn i sporet, fiske chip i fra den ene siden. Skyv deretter chip, slik at det ligger flatt og festelåsene låser.

fullføring

Sett på plass sidepanelet av den bærbare datamaskinen eller RAM tilgangspanelet på din bærbare PC. Deretter forsyne strøm til datamaskinen og starte den på nytt.