Slik installerer Real Player for mobiltelefonen min i Storbritannia

Slik installerer Real Player for mobiltelefonen min i Storbritannia


Real Player for mobiltelefoner og andre mobile enheter er en kryssplattform, multi-format som gir digitale medier høy kvalitet til Internett-aktiverte mobiltelefoner. Det gir brukeren med en kjent og pålitelig spiller som støtter brukerens digitale underholdningsbehov. Selv om spilleren er gratis, det er ikke tilgjengelig i alle land, men det er tilgjengelig i Storbritannia.

Bruksanvisning

1 Installer PC programvare for mobiltelefonen til datamaskinen din. Dette burde ha kommet som en CD-ROM når du har kjøpt telefonen. Hvis ikke har platen, går til nettsiden til telefonprodusenten og laste den ned.

2 Last ned Realplayer for mobil programvare (se ressurs linker) til PCen. Pakk ut filen til skrivebordet på datamaskinen.

3 Synkronisere mobiltelefonen til datamaskinen ved å koble de to enhetene ved hjelp av en USB-kabel.

4 Overfør Realplayer nedlastingsmappe fra datamaskinen til mobiltelefonen. Høyreklikk på Realplayer Last ned og klikk på "Send til" og velg mobiltelefonens minne. Nedlastingen filen sendes til mobiltelefonen din.

5 Koble mobiltelefonen fra datamaskinen etter at overføring av filer er gjort.

6 Kjør RealPlayer.exe filen ved å dobbeltklikke på den. Realplayer-programmet vil begynne å installere. Vent til det å fullføre. Når den gjør det, starter telefonen.

7 Start Realplayer-programmet ved å gå til "Meny" på mobiltelefonen din og klikk på "Programmer" derfra finne Realplayer og klikk på den.