Slik installerer reCAPTCHA

ReCAPTCHA er en add-on Web-komponent widget og digital PHP-formatert bibliotek for tegn eller bilde verifisering. Den reCAPTCHA komponent kan vanligvis finnes på områder som krever noen ekstra form for menneskelig sikkerhet verifisering. Menneskelig bekreftelse er vanligvis brukes til å overvåke trafikken på nettstedet, siden det bestemmer kostnadene ved hosting. Site eiere vil vanligvis for å sikre området blir utnyttet av mennesker, i motsetning til boter fordi mer trafikk krever dyrere hosting. Heldigvis er ganske enkelt å installere til de fleste Web publiseringsplattformer, ved hjelp av API-nøkkel integrasjonsverktøy gjennom Google Code Labs reCAPTCHA.

Bruksanvisning

1 Åpne bibliotekbasen for Google Code Labs 'reCAPTCHA plug-ins (se Ressurser).

2 Dobbeltklikk på reCAPTCHA ZIP-fil hyperkobling på siden for å laste ned og lagre den komprimerte reCAPTCHA PHP-biblioteket på datamaskinen.

3 Logg deg på Google Kode Labs API Keys konto. (Se tips delen hvis du ikke har en konto.)

4 Åpne redaksjonelle panel i kontoen til å gjennomføre reCAPTCHA for området.

5 Pakk ut ZIP-filen. Hent og kopier CAPTCHA skjerm koden fra ZIP-fil.

6 Plasser CAPTCHA displayet i klientsiden av API-tastene 'redaksjonelle panel. Displayet koden gjør CAPTCHA komponent widget synlig på nettstedet.

7 Ta valideringskoden fra den utpakkede .ZIP og lim den inn i Server Side av redaksjons panel, når displayet kode er behandlet.

8 Lagre gjennomførte endringer i API-nøkkel konto slik at reCAPTCHA widget kan være synlig og funksjonelt på nettstedet.

Hint

  • ReCAPTCHA er en Google Code Labs komponent, så en API nøkler konto er obligatorisk. For å opprette en konto, få tilgang til Google Code Labs 'API Keys registreringssiden (se Ressurser). Klikk på "Registrer deg nå". Siden vil omdirigere til Google-kontoen din innloggingsbildet. (Du kan velge å logge inn med en eksisterende Google-konto, eller opprette en ny).
  • Hvis du nettopp har opprettet din API Keys konto, må du huske å knytte området til kontoen slik at reCAPTCHA widget kan integreres ordentlig. Denne handlingen kan utføres i kontoinnstillingene.