Slik installerer RightFax Brook Board Med Call Manager

Slik installerer RightFax Brook Board Med Call Manager


Store selskaper finner drive en effektiv drift lettere hvis de har en faks program, for eksempel RightFax, integrert med andre programvareprodukter, som for eksempel Callmanager. Den mest effektive middel til å gi ansatte med høyt volum faksfunksjon er å sette opp en egen server med en Brookfakskort installert bare for å håndtere fakstrafikk. Gjennom å bruke to innkommende telefonnumre, ett for faks og ett for samtaler traffics en ruter fakser til faksserveren og telefonsamtaler til Callmanager.

Bruksanvisning

1 Koble den første ruteren til telefonlinje, faksserveren og til Callmanager klyngen. Konfigurere ruteren til å dirigere alle fakstelefonsamtaler direkte til faksserveren og alle taleanrop til klyngen. Fra klyngen, er taleanrop rettet mot bestemte telefoner. Koble den andre ruteren fra Callmanager klyngen til faksserveren. Den andre ruteren styrer utgående fakser fra Callmanager til faksserveren, som deretter retter faksene tilbake til den første ruteren og ut gjennom telefonlinjen, eller det dirigerer faksene til stasjonære eller skrivere.

2 Åpne Callmanager og justere konfigurasjonen koble til faksserveren. Den Calldokumentasjonen hjelper konfigurering Callmanager. Målet er å sette protokollene så Callmanager kommuniserer med faksserveren og setter grenser for fakstilkoblingshastighet.

3 Tilsett Brookfakskort til serveren med de riktige konfigurasjonsverktøy for styret versjonen du bruker. Du må bruke Brookkonfigurasjonsverktøy. Bruk et styre som støtter den versjonen av RightFax du installerer. Sett opp Ethernet-grensesnitt for en statisk IP-adresse.

4 Installer RightFax drivere. RightFax er konfigurert fra Enterprise Fax Manager. Stopp RightFax Boardserver Module før konfigurering, eller du får en feilmelding. Under konfigurasjonen for slike oppgaver som muliggjør samtale kontroll, sette bufferne.

5 Åpne de globale innstillingene i RightFax og fjerne prefikset. Legg til eventuelle relevante oppringingsregler, for eksempel oppringt ni for å få en ekstern linje. Sett utvalg av kanaler som brukes for faksing.

Hint

  • Når RightFax konfigurasjonen er fullført, sikkerhetskopiere alle filer og teste den før du gjør faksfunksjoner som er tilgjengelige for allmenn personell.