Slik installerer skadet DLL-filer

Slik installerer skadet DLL-filer


En måte å tenke på en Dynamic Link Library (DLL) er å tenke på det som en mappe som inneholder data som brukes av flere forskjellige programmer samtidig. Fordi flere forskjellige programmer stole på en enkelt DLL, kan en skadet DLL forårsake betydelige systemproblemer. Heldigvis, hvis du vet navnet på DLL som er skadet, kan du installere en uskadet kopi av DLL. Disse trinnene er for XP og Vista.

Bruksanvisning

1 Finn en kopi av den skadede DLL på en av de mange online DLL biblioteker. Eksempler på elektroniske DLL biblioteker omfatter, Dynamic Link Library, DLL-filer og DLL 4 Free (se ressursene nedenfor).

2 Klikk på DLL og lagre den på din "C: \ Windows \ System32" -mappen. Merk at DLL må lagres i denne eksakte mappen eller følgende trinnene vil ikke fungere.

3 Klikk på "Start" -menyen og skriv "Kjør" i søke programmer og filer, og trykk "Enter". Alternativt kan du holde nede "Windows-tasten" og trykk "R."

4 Type "regsvr32 filename.dll" i Kjør-boksen og klikk "OK." Merk at "filnavn" må erstattes med navnet på DLL som du lagret på C: \ Windows \ System32.

5 Start datamaskinen på nytt. Den skadede DLL har blitt reinstallert og skal nå fungere ordentlig.