Slik installerer Skjermkort på Virtual PC

Virtual PC er et program som skaper en virtuell datamaskin på din eksisterende datamaskin, uten å bruke noen av dine faktiske maskinvaren. Virtual PC emulerer hardware på en måte som lurer vertsmaskinen til å tro at det er maskinvaren i en bestemt maskin. Med Virtual PC kan du kjøre flere operativsystemer samtidig og bytte mellom dem med et klikk med musen. Du kan imidlertid ikke endre hardware spesifikasjonene på Virtual PC, men dette betyr også at du ikke trenger å laste ned en skjermkort fordi Virtual PC allerede har en.

Bruksanvisning

1 Gå til Virtual PC 2007. (Se Resources) Kontroller at PCen har riktig systemkrav.

2 Last ned Virtual PC. Hvis du har Vista kjører på PCen laste ned 64-bit nedlasting. Hvis du har Windows XP fra tidligere kan du laste ned 32-bit nedlasting.

3 Når filen er lastet ned, dobbeltklikk på den installere.

4 Trykk "Kjør" for å fortsette installasjonen. Fortsett å trykke "Next" til du kommer til "Customer Information" side.

5 Fyll ut "Customer Information" side. Du kan begrense bruken av Virtual PC til deg selv eller utvide det til alle som bruker datamaskinen. Trykk "Next".

6 Klikk "Install" for å installere Virtual PC på: C: \ Programfiler \ Microsoft Virtual PC. Hvis du ønsker å endre plasseringen klikk på "Endre" og legge til et nytt sted. Virtual PC vil installere på din PC.

Hint

  • Displayet adaptere for Virtual PC er som følger: S3 Trio64 skjermkort med 4 MB VRAM, VGA og SVGA støtte som er kompatible med VESA 2.0, 2D-grafikk akselerator og maskinvare markøren, og støtte for DirectX.
  • Du kan ikke oppdatere din Virtual PC-ens skjermkortet. Selv om du oppgraderer datamaskinens skjermkort manuelt vil det ikke ha noen effekt på Virtual PC!