Slik installerer SPTD Når DAEMON Tools Kan ikke

Slik installerer SPTD Når DAEMON Tools Kan ikke


SCSI Pass Through Direct (SPTD) ble utviklet av Duplex Secure, Ltd, for å gjenskape de funksjonene som tilsvarende tilgang lag bruker, for eksempel Microsofts SPTI og Adaptec ASPI. De brukes til å få tilgang til ulike lagringsenheter, men SPTD inneholder flere funksjoner og kreves av visse programmer. Uten SPTD, vil mange programmer ikke kunne fungere, og i noen tilfeller vil ikke installere, slik som den optiske stasjonen emulator i DAEMON Tools. Et vanlig problem at brukerne møter når de skal installere DAEMON Tools er at SPTD prøver å installere hver gang installasjonsprogrammet kjøres, og DAEMON aldri blir ferdig installert på systemet.

Bruksanvisning

1 Klikk på installasjonsfilen for programmet du skal bruke til å lage virtuelle CD- eller DVD-stasjoner, for eksempel Alcohol 120% eller DAEMON Tools. En feil kan dukke opp på skjermen om at SPTD ikke er installert, eller du kan oppdage at når du prøver å fullføre installasjonen, den starter på nytt fra begynnelsen. Dette er et vanlig problem når SPTD blir ødelagt og må installeres på nytt.

2 Klikk på "Start" og deretter "Run." Skriv inn "regedit" for å åpne registret. Naviger til "HKEY_LOCAL_MACHINE \ SYSTEM \ CurrentControlSet \ Services \ sptd."

3 Slett hele SPTD mappe ved å høyreklikke på den og velge "Slett". Du har kanskje ikke de nødvendige tillatelsene til å slette mapper. Bøte på dette ved å velge "Tillatelser" for å endre innstillingene til full kontroll. Sørg for at alle undermapper blir også slettet i prosessen.

4 Naviger til mappen "Windows \ system32 \ drivers." Finn "sptd.sys" og enten endre navnet til et annet navn for backup eller slette den helt. Du må kanskje tillate muligheten til å vise skjulte filer og mapper ved å gå til "Verktøy" og "Mappealternativer" før du kan se det for modifisering.

5 Last ned den nyeste versjonen av SPTD laget. Fra september 2010, er den nyeste versjonen 1.74. Du vil bli bedt med mulighet for å starte på nytt.

6 Kjør det opprinnelige programmet installasjonsprogrammet på nytt etter at datamaskinen startes på nytt. Tillate at prosessen er fullført. Det kreves en annen omstart for at installasjonen skal fullføre. SPTD er installert hvis det opprinnelige programmet installasjonen er fullført uten feil.

Hint

  • Alltid sikkerhetskopiere registret før du gjør noen endringer. Gjør dette ved å velge "Fil" og "Export" til et sted som du lett kan finne.