Slik installerer SQL Server Management Studio

Slik installerer SQL Server Management Studio


SQL Server Management Studio er hovedkonsollen for administrasjon av SQL Server-database. The Management Studio følger med SQL Server-database-programvare. Programvaren er installert på databaseserveren, men du kan også installere programvaren på din lokale skrivebordet og koble til SQL Server eksternt. Hvis programvaren korrumperer, løser installere Management Studio korrupsjon problemer på datamaskinen.

Bruksanvisning

1 Sett inn installasjons CD eller DVD i datamaskinens stasjon. Klikk på Windows "Start" -knappen på datamaskinen din og skriv "X: \ Tools \ Setup" i søketekstboksen der "X" er CD- eller DVD-stasjonen der installasjonsmediet er plassert. Trykk "Enter" for å åpne et Windows Utforsker-skjerm som viser til "Verktøy" katalogen.

2 Dobbeltklikk på "sqlrun_tools.msi" fil. Dette er installasjonsveiviseren for SQL-verktøy, inkludert Management Studio. Bare noen få trinn for å installere verktøyene. Når veiviseren åpnes, gjør det flere kontroller på systemet for å sikre at datamaskinen har nok plass på harddisken for programvaren.

3 Velg "Jeg er enig" på lisensavtalen skjermen og klikk "Next". Klikk på "Browse" -knappen for å åpne et dialogvindu. Velg en plassering på harddisken der verktøyene er lagret og klikk "OK."

4 Klikk "Next" for å gå til finalen sammendragsskjermen. Klikk "Install" for å installere verktøyene for SQL Server 2008. Det kan ta flere minutter å installere Management Studio på systemet.