Slik installerer Ubuntu på en ekstern harddisk via VMware

Slik installerer Ubuntu på en ekstern harddisk via VMware


VMware normalt installerer gjesteoperativsystemer til virtuelle harddisken filene på harddisken i en datamaskin, slik at brukerne kan kjøre andre operativsystemer på innsiden av deres viktigste operativsystemet uten å vie en disk eller partisjon til operativsystemet. Workstation utgaver av VMware har også støtte for å installere gjest operativsystemer til fysiske disker. Du kan installere Ubuntu eller et annet operativsystem til en ekstern harddisk ved hjelp av VMware og lage en bærbar Ubuntu system du kan starte fra en hvilken som helst datamaskin.

Bruksanvisning

1 Last ned en Ubuntu-plate ISO-bildefil fra Ubuntu.com/download i nettleseren hvis du ikke har en Ubuntu-plate eller ISO image fil allerede.

2 Koble den eksterne harddisken til datamaskinen med den medfølgende kabelen.

3 Klikk på "File" -menyen i VMware, velg "Ny", velg "Virtual Machine" og klikk "Next".

4 Velg "Custom" installasjonstype, og klikk "Next".

5 Klikk "Next" for å bruke standard virtuell maskin format.

6 Klikk på "Linux" alternativet, klikker du på rullegardinlisten og velger din versjon av Ubuntu, og klikk deretter på "Next".

7 Klikk "Next" på skjermen for å godta standardinnstillingene til "Velg en disk" ruten vises.

8 Klikk på "Bruk en fysisk disk (for avanserte brukere)" på "Velg en disk" -panelet, og klikk "Next".

9 Velg den eksterne harddisken ved å klikke på den og klikk "Finish".

10 Sett inn Ubuntu platen i datamaskinens CD-stasjon eller klikk på "Browse" -knappen og naviger til Ubuntu ISO fil på harddisken. Dobbeltklikk på det når du blir bedt om å velge en installasjonsdisk operativsystemet. VMware starter Ubuntu installert.

11 Velg "Install" i VMware vinduet og installere Ubuntu normalt ved å følge instruksjonene på skjermen. Velg "Slett og bruke hele disken" på "Forbered Disk Space" skjermen for å slette innholdet på den eksterne harddisken og bruke alt for Ubuntu system.

12 Slå av Ubuntu virtuelle maskinen etter at den er ferdig installert og koble den eksterne harddisken fra datamaskinen.

Hint

  • Du kan koble den eksterne harddisken til en annen datamaskin, og start maskinen på nytt for å starte opp fra den, eller kjøre Ubuntu system i VMware eller annen virtuell maskin program.