Slik installerer Verizon Wireless Broadband programvare

Slik installerer Verizon Wireless Broadband programvare


Når du installerer Verizon Wireless på datamaskinen din, må du først laste opp og installere den medfølgende Verizon Wireless Broadband programvare. Denne programvaren leveres med nødvendig hardware, og krever ingen ekstra programmering eller funksjoner kjøres på systemet. Men når installasjonen er ferdig, holde CD på hånden, som andre datamaskiner som ønsker å koble seg til bredbånd trenger denne CDen.

Bruksanvisning

1 Sett inn programvare-CDen i CD-stasjonen på datamaskinen. Vent til installasjonsveiviseren for å laste opp på skjermen. Hvis installasjonsveiviseren ikke laste opp automatisk klikk "Start", "(Min) Datamaskin" og dobbeltklikk på CD-ikonet. Når CD-vinduet laster, klikk "Kjør" og installasjonsveiviseren vises på skjermen.

2 Klikk "Next" på velkomstsiden, og deretter godta lisensavtalen når det vises til deg. Du har ikke lov til å installere programvaren uten å godta denne avtalen.

3 Velg "Next" to ganger for å forlate installasjonsstedet og navn som er, velg deretter "Install". Dette installerer Verizon Wireless Broadband programvare på datamaskinen. Når du er ferdig en tekstvinduet vises, om programvaren er ferdig installert på datamaskinen.