Slik installerer Video ActiveX

Hvis du ikke klarer å vise en video innebygd på et nettsted, kan det være fordi du ikke har Video ActiveX-kontrollen er installert på systemet ditt at videoen trenger å spille. ActiveX-kontroller er små programmer som brukes til å tillate grafikk, spill, lyd og video til å spille på nettsteder og få tilgang til Internet Explorer. Vanligvis, hvis du trenger å installere en ActiveX-kontroll for å vise innhold på en nettside, vil Internet Explorer be deg om å installere det. Hvis dette ikke skjer, må du aktivere alternativene for å be og installere ActiveX-kontroller i Alternativer for Internett verktøyet.

Bruksanvisning

1 Start Internet Explorer, og klikk "Verktøy".

2 Velg "Alternativer for Internett" fra rullegardinlisten. Alternativer for Internett åpnes.

3 Klikk på "Sikkerhet". The Internet Zone er valgt som standard. Klikk på "Egendefinert nivå" -knappen. Vinduet Sikkerhetsinnstillinger åpnes.

4 Bla gjennom listen over alternativer, og klikk i boksene ved siden av "Aktiver" under undermenyene for "ActiveX-kontroller og plugin-moduler." Klikk "OK" for å lagre endringene. Neste gang du surfer på nettsiden krever Video ActiveX-kontroll, tillater installasjon når du blir bedt av Internet Explorer.