Slik installerer Virtual Machine

Operativsystemer er designet for å kjøre en datamaskin jevnt uten å forårsake feil eller krasjer. Ingen system kan helt forhindre disse skjer, og som de fleste alt annet, trenger litt hjelp fra tid til annen. Det er der en Virtual Machine kommer opp. Virtual Machine er en programvare laget for å bidra til å støtte operativsystemet. Virtual Machine av valget er Java Virtual Machine (Microsoft Java Virtual Machine). Java er tungt integrert i Microsoft, slik det viser seg å være den mest fordelaktige virtuelle maskinen er tilgjengelig. Best av alt, det er gratis å laste ned og installere.

Bruksanvisning

1 Gå til Java Download-siden. Klikk "Windows XP / Vista / 2000/2003/2008 Online", deretter "Lagre fil" når du blir spurt om du vil lagre filen.

2 Dobbeltklikk på det nylig nedlastede ikonet. Klikk "OK" og deretter "Kjør" når du blir spurt om du vil kjøre programmet.

3 Klikk "Install" når "Velkommen til Java" vises. Den fulle nedlasting vil begynne. Dette vil ta noen minutter å fullføre.

4 Klikk "Ja" når du blir spurt om du vil installere programvaren.

5 Lukk alle programmer som bruker Internett. Dette inkluderer nettlesere, Microsoft Outlook, lynmeldingstjenester og iTunes. Noe av programvaren vil bli oppdatert med Java, og det er ikke mulig mens de er åpne.

6 Klikk "OK" for at installasjonen skal begynne.

7 Klikk på "Finish" når informert om installasjonen er fullført.