Slik installerer Vista på en ekstern harddisk

Windows Vista er et godt valg for et operativsystem. Designet for å erstatte Windows XP, installere eller oppgradere til Windows Vista er en ganske grei prosess, selv om du skal installere den til en ekstern harddisk. Følg instruksjonene nedenfor for å fullføre prosessen.

Bruksanvisning

1 Plugg den eksterne harddisken til datamaskinen og slå den på.

2 Slå på datamaskinen.

3 Sett installasjonsdisken inn i diskettstasjonen Windows Vista.

4 Restart datamaskinen. Når datamaskinen begynner omstart, vil du bli bedt om å starte opp fra harddisken. Når du blir bedt om å trykke en tast. De Vista-installasjonsfilene vil nå begynne lasting skjermen.

5 Velg språk og trykk "Next".

6 Trykk "Install Now" og skriv inn din Vista-produktnøkkelen, og trykk deretter på "Next" for å fortsette.

7 Les lisensvilkårene og sjekk boksen ved siden av "Jeg godtar lisensvilkårene." Når du er klar, trykk på "Next".

8 Velg "Egendefinert (avansert)" installasjonsalternativet. Du vil nå bli tatt til en skjerm der du kan velge harddisken eller partisjon på en harddisk du ønsker å installere Vista på.

9 Velg den eksterne harddisken fra listen. Vista etiketter harddiskene i systemet ditt med tall (0, 1, 2, 3). Den eksterne harddisken vil være det høyeste tallet.

10 Trykk "Next" og se på som Vista installeres på den eksterne harddisken. Når programmet er installert, vil Vista starte på nytt og starte fra den eksterne harddisken for første gang.