Slik installerer Windows Instant Messenger

Windows Live Messenger, tidligere kjent som MSN Messenger, er et populært direktemeldingsprogram produsert av Microsoft. Windows Live Messenger lar brukerne til å chatte direkte med andre brukere fra hele verden, og selv tillater interaksjon med personer som bruker Yahoo! Messenger også. Installere Windows Live Messenger er ganske lett, og vil bare ta noen få minutter før du kan begynne å chatte med venner og kontakter fra alle deler av verden.

Bruksanvisning

1 Last ned Windows Live Messenger installasjonsprogrammet. Pass på at du laster ned programmet fra Windows Live nettsted i stedet for tredjeparts hosting og vurdere nettsteder for å sikre at du har den nyeste versjonen av Windows Live Messenger tilgjengelig.

2 Dobbeltklikk eller kjøre installasjonsprogrammet. Du må vente et øyeblikk mens Windows Live installasjons initialiseres før du kan begynne å installere programvaren og eventuelle tilleggskomponenter som du ønsker å inkludere med installasjonen.

3 Kryss av i boksene ved siden av noen av Windows Live Essentials komponenter som du ønsker å installere; Windows Live Messenger bør være permanent merket av som standard. Disse tilleggskomponenter er ikke nødvendig for installasjon, men i stedet er laget for å gi deg forbedret funksjonalitet for både Windows Live Messenger og andre Microsoft-produkter, for eksempel Windows operativsystem og Microsoft Office.

4 Klikk på "Install" -knappen etter at dine valg. Hvis du har Microsoft Internet Explorer, Microsoft Office eller andre programmer som Windows Live Messenger og dens tilleggskomponenter kan samhandle med, vil installasjonen pause for å gi deg en sjanse til å lukke dem (eller du kan velge å ha installasjons lukke dem automatisk. ) Når det ikke er noen konflikter (eller når arbeidet er lagret, og du har valgt alternativet for å la installasjonsprogrammet automatisk lukke eventuelle motstridende programmer), klikk på "Fortsett" knappen.

5 Følg instruksjonene på skjermen for å velge en plassering for installasjon av Windows Live Messenger og starte installasjonen. Når Messenger er installert, klikker du på "Finish" -knappen for å lukke Windows Live Messenger installatør slik at du kan starte programmet.

6 Logg deg på Windows Live Messenger med Windows Live ID (vanligvis en Windows Live Hotmail-konto-postadresse og passord), eller klikk på linken for å registrere deg for en ny Windows Live ID. Når du har logget deg på vil du kunne chatte direkte med venner og kontakter fra hele verden.

Hint

  • Hvis du har en Windows Live Hotmail-konto, kan du bruke din kontoinformasjon for å logge på Windows Live Messenger, Programmet vil også bruke kontaktlisten i Hotmail-kontoen din for å gi deg direktemeldingskontakter så snart du logger på.