Slik installerer Windows Media Player 11 på Windows Home Server

Slik installerer Windows Media Player 11 på Windows Home Server


Windows Home Server lar deg lagre musikk, filmer, bilder og filer på et sentralt sted som kan nås av andre enheter på nettverket. Fordi det er et operativsystem for seg selv, kan det være lurt å installere Windows Media Player 11 på serveren, en oppgave som kan gjøres relativt enkelt uansett hvilken versjon av Windows Home Server du kjører.

Bruksanvisning

1 Gå til Windows Media Player 11 Last ned-koblingen og laste ned kjørbar fil (se Ressurser).

2 Dobbeltklikk på filen som ble lastet ned for å åpne oppsettvinduet. Stopp når du kommer til skjermbildet som sjekker for validering.

3 Åpne søkeboksen, som ligger på Start-menyen. Søk etter filen som heter "wmp11.exe." Når filen er plassert, høyreklikk på den og velg "Åpne mappen som inneholder."

4 Open "wmfdist11.exe" etterfulgt av "umdf.exe" og deretter "wmdbexport.exe." Hvis filene ikke åpne, det kan være nødvendig å bli åpnet i "kompatibilitetsmodus", men å høyreklikke på filene og deretter klikke på " egenskaper. "innenfra" Properties "vinduet, klikk på fanen merket" Compatibility "og velg deretter" Windows XP ".

5 Start datamaskinen på nytt.

6 Gå tilbake til mappen som inneholder filene som tidligere ble åpnet. Denne gangen kjører "wmp11.exe." Denne filen kan også kreve at kompatibilitetsmodus settes til "Windows XP".

7 Start datamaskinen på nytt.

8 Åpne Start-menyen og klikk "Run." Type "wmplayer" i Kjør-boksen og klikk "OK" for å kjøre Windows Media Player 11.