Slik installerer Windows Media Player 11 uten internett

Slik installerer Windows Media Player 11 uten internett


Når det kommer til musikk avspilling på en PC, er det mange valg. Men mange Windows-brukere velger å bruke den medfølgende Windows Media Player. Windows Media Player 11 ble utgitt i 2006 og inkluderte et nytt brukergrensesnitt og lagt alternativer til CD-brenning funksjonen. Hvis du ønsker å installere Windows Media Player 11 på en datamaskin som ikke har tilgang til internett, vil du være i stand til å gjøre dette med en minnepinne.

Bruksanvisning

1 Last ned Windows Media Player 11 fra nettsiden (se Ressurser). Lagre den på en flash-stasjon, slik at du kan sette den på datamaskinen du ønsker å installere det på at ikke har en Internett-tilkobling.

2 Sett inn flash-enheten inn i datamaskinen. Klikk "Open enhet for å vise filer." Høyreklikk på "WMP11-windowsxp.exe" og velg "Kopier".

3 Høyreklikk på skrivebordet område på skrive og velg "Lim inn." Dobbeltklikk på .exe-filen for å starte installasjonen.

4 Klikk "Jeg aksepterer" når du blir spurt om du godtar betingelsene ved å installere Windows Media Player 11.

5 Klikk "Next" på de to neste skjermbildene for å starte installasjonsprosessen. Prosessen kan ta flere minutter å fullføre, så vær tålmodig.

6 Klikk på "Finish". Klikk "Start> Shutdown> Start" for å starte datamaskinen. Etter omstart, vil Windows Media Player 11 installert.