Slik installerer Windows Media Player 11 Uten Validation

Slik installerer Windows Media Player 11 Uten Validation


Når du installerer nye versjoner av Microsofts Windows Media Player-programvare ved hjelp av Windows Update, må datamaskinen være "godkjent" før nedlastingen vil fortsette. Hvis datamaskinen din har hatt problemer med denne prosessen, og anses ikke å være "gyldig" fra operativsystemet, vil nedlastingen ikke fungerer. Du kan installere Windows Media Player 11 uten validering, men ved å gå til Microsofts nettsted og laste den ned på den måten.

Bruksanvisning

1 Åpne nettleseren.

2 Skriv inn URL-adressen til Windows Media Player nedlastingssiden (se referanser) i din "adressefeltet". Dette vil ta deg til det aktuelle nettstedet.

3 Klikk på "Last ned" linken for versjonen av Windows Media Player 11 på skjermen som er utviklet for å fungere for ditt operativsystem. Operativsystemene som en bestemt installasjonsfilen er tilknyttet vil bli skrevet ved siden av selve koblingen.

4 Dobbeltklikk på filen du lastet ned i "Trinn 3." Microsofts Windows Media Player 11 setup utility åpner på skjermen.

5 Klikk "Next" for å fortsette gjennom installasjonen. Gjentatte Klikk "Next" for å gå gjennom denne prosessen til "FINISH" blir tilgjengelig. Klikk "Finish" for å installere Windows Media Player 11 på datamaskinen uten å måtte gå gjennom Windows valideringsprosessen.