Slik installerer Windows Service Pack 1

Slik installerer Windows Service Pack 1


Service Pack 1 er en oppdatering for Windows-operativsystemer som inneholder viktige systemoppdateringer som vil fikse bugs, forbedre sikkerheten, støtter ny maskinvare og kommende standarder og øke den generelle effektiviteten og påliteligheten. Service Pack 1 ble utviklet over mange måneder for å sikre at alle de nye funksjonene fungerte riktig og ikke forårsake noen feil i systemet. Den er tilgjengelig som en gratis nedlasting, som Microsoft vil at det skal være installert på alle datamaskiner som bruker sine operativsystemer.

Bruksanvisning

1 Last ned den aktuelle Service Pack 1 fil for datamaskinens operativsystem og maskinvare type fra Microsofts Download Center.

2 Åpne filen som ble lastet ned til datamaskinen din. Klikk "Kjør" for å starte installasjonsprosessen.

3 Les retningslinjene og alternativene som er presentert i installasjonsvinduet og deretter trykke "Install" -knappen.

4 Restart datamaskinen for Service Pack 1 filer som skal brukes.

Hint

  • Vær forberedt på å la datamaskinen stå på og koblet til Internett for en lengre periode, som å laste ned filen er ganske stor.
  • Å kopiere filen til en disk vil tillate deg å enkelt installere Service Pack 1 på flere maskiner uten å måtte laste det gjentatte ganger.
  • Hvis du laster ned feil fil for systemet ditt, vil det ikke være i stand til å installere. Det er en versjon for x64-systemer, og en for x86-systemer.