Slik installerer XP Bootloader

Slik installerer XP Bootloader


Installere Windows XP betyr ofte formatering datamaskinen. Men på grunn av virus og maskinvarefeil, er alt du trenger å installere Windows XP bootloader. Du kan installere Windows XP bootloader uten å formatere eller miste filene dine. Noen av de viktigste årsakene til manglende Windows XP bootloader er virus, maskinvarefeil eller en feil under Windows XP-installasjonen. Hvis en mangler bootloader er din eneste problemet, gjenopprette bootloader tar bare en brøkdel av den tiden du ville tilbringe installere Windows XP.

Bruksanvisning

1 Boot fra installasjonsdisken for Windows XP. Sett inn disk og starte datamaskinen på nytt. Trykk på en tast for å starte fra disken eller trykk "F12" for å gå til oppstartsalternativer. Velg "CD-ROM" for å fortsette.

2 Velg "Reparer en Windows XP installasjon" for å åpne gjenopprettingskonsollen.

3 Oppgi administratorpassordet hvis det finnes. Hvis passordet er tomt, trykk "Enter".

4 Skriv "fixmbr" ved ledeteksten. Du kan skrive inn et valgfritt enhetsnavn hvis det er nødvendig. De fleste brukere trenger bare å skrive "fixmbr". Trykk enter."

5 Type "fixboot C:" ved ledeteksten. Hvis Windows XP ikke er installert på C :, oppgi riktig stasjonsbokstav i stedet.

6 Skriv "Exit" for å avslutte gjenopprettingskonsollen og starte datamaskinen på nytt.

Hint

  • For mer informasjon om eventuelle kommandoer i gjenopprettingskonsollen, type "hjelp" for en beskrivelse av de tilgjengelige kommandoer og deres bruksområder.
  • Pass på å bruke riktig stasjonsbokstav, spesielt på dual boot system, eller du kan overskrive den andre operativsystemets bootloader.