Slik installerer XP på en Dell Inspiron 9300

Slik installerer XP på en Dell Inspiron 9300


Operativsystemer trenger ofte å bli installert på anledningen til å fikse pesky systemfeil, forbedre ytelsen, eller rett og slett starte fra scratch. I løpet av årene Microsoft har tatt drastiske tiltak for å forbedre installasjonstiden og automatisere prosessen. Installere Windows på en Dell Inspiron 9300 er smertefri og tar omtrent 2 til 3 timer fra start til slutt, inkludert sikkerhetskopiering og gjenoppretting av brukerdata. Mens Windows XP regnes som en arv operativsystem, forbrukere og bedrifter over hele landet bruker Windows XP for sine databehandlingsbehov.

bruksanvisning

Forbered System for installasjon

1 Backup av dine dokumenter, bilder, musikk og andre viktige filer til en ekstern lagringsenhet, for eksempel en ekstern USB-harddisk eller tomme CD / DVDer.

2 Skriv ned nettverksinnstillingene ved å gå til "Start Menu" klikke "Kjør," skriver "kontroll ncpa.cpl" og klikke "OK."

3 Høyreklikk og velg "Egenskaper" på "Local Area Network". Skriv ned innholdet i dette vinduet, så du trenger denne informasjonen under installasjonen.

Installer Windows XP i Windows

4 Lukke kjørende programmer og bakgrunnsoppgaver og sett inn Windows XP installasjons CD i din Dell Inspiron 9300.

5 Klikk på "Installer Windows XP" -knappen i velkomstvinduet som ble vist da CD ble satt inn.

6 Klikk på "Installer Windows XP" -knappen i velkomstvinduet som ble vist da CD ble satt inn.

7 Klikk på "Upgrade" -knappen i "Installation Type" dialogboksen og klikk "Next" for å fortsette installasjonen.

8 Godta lisensavtalen, klikk på "Next", og skriv inn 25-tegns produktnøkkel i boksene. Klikk "Next" for å validere produktnøkkelen. Fortsett med veiledet oppsett, rådgivning dine systemkonfigurasjonsinnstillinger du noterte i det andre trinnet. Installasjonen kan ta opptil to timer å fullføre. Når Windows er installert systemet skal starte opp i vanlig Windows XP-miljø.

Alternativ 2: Installer Windows XP fra MS-DOS

9 Sett inn Windows XP-platen i datamaskinen og start systemet ved å klikke på "Start" -menyen, "Shut Down", velge "Restart Computer" og klikke på "OK" -knappen.

10 Trykk på "F2" tasten når Dell-logoen og Splash Screen vises. Naviger til "Boot Sequence" side og sørge for CD / DVD-stasjonen er satt som første oppstartsenhet. Lagre endringer og avslutt BIOS.

11 Trykk en tast når du ser "Trykk en tast for å starte Windows" tekst vises øverst på skjermen.

12 Trykk "Enter" når du blir bedt om, og trykk på "F8" tasten for å godta Windows XP lisensavtalen og fortsette med installasjonen. Finn din Windows XP-installasjonen, merker du den og trykker på "R" -tasten for å utføre en reparasjonsinstallasjon av Windows.

1. 3 Vent til systemet for å kopiere filer, starter, og lansere Veiledet oppsett. Følg installasjonsinstruksjonene, rådgivning innstillingene du noterte i det andre trinnet. Windows starter automatisk når installasjonen er fullført.

Hint

  • Kjør Windows Update etter installasjonen, som du må installere alle oppdateringene du har lastet ned i løpet av årene.