Slik installerer XP på en HP ZV6000

Slik installerer XP på en HP ZV6000


Hvis du eier en HP Pavillion ZV6000 serien datamaskin og trenger å installere Windows XP, er prosessen enkel. For å installere Windows XP, må du enten kjøpe en kopi av Windows XP hvis det ikke kom med datamaskinen eller bruke gjenopprettingsplate som fulgte med ZV6000. Husk at enhver programvare eller personlige filer du har på din Pavillion ZV6000 vil bli slettet når du installerer Windows XP. Når Windows XP er installert på datamaskinen, vil du være i stand til å installere programmene på nytt og flytte personlige filer tilbake til datamaskinen.

Bruksanvisning

1 Lagre alle personlige filer på ZV6000. Du kan flytte disse filene til en ekstern harddisk eller en USB-lagringsenhet.

2 Slå på datamaskinen og starte opp operativsystemet. Sett inn Windows XP-platen inn i ZV6000 optiske stasjon. Hold "Power" knappen i fem sekunder for å slå av datamaskinen.

3 Slå på datamaskinen. Trykk på en tast på tastaturet og velkomstskjermen for Windows XP vises. Trykk på "Enter" -tasten for å fortsette, deretter "F8" for å godta Microsofts lisensavtale.

4 Trykk "Enter" for å fortsette installasjonen. Trykk på "C" knappen på tastaturet for å installere Windows XP på harddisken. Bruk piltastene til å velge "Formater partisjonen med NTFS-filsystem (Hurtig)" og trykk "Enter" -tasten. Skjermen vil vise en advarsel om at du fortsetter installasjonen vil slette alle filene på datamaskinen. Trykk på "F" tasten på tastaturet for å fortsette installasjonen.

5 Skriv inn produktnøkkelen som fulgte med din kopi av Windows XP. Du vil bli spurt om denne tasten etter XP er ferdig installert. Hvis ZV6000 kom med XP installert, taster du inn nummeret på "Microsoft Certificate of Authenticity" klistremerke på undersiden av datamaskinen.