Slik kalibrerer et opptak med Acid Pro 4.0

Slik kalibrerer et opptak med Acid Pro 4.0


Musikk produksjon i begynnelsen av det 21. århundre er ikke lenger bare for personer med store miksing styrene og innspillingsstudioer. Sonic Acid Pro 4.0 er en lyd miksing program designet for din PC. Programmet bruker pre-innspilte rytmer og looper som lar deg lage din egen lydfil uten å måtte koble et musikkinstrument. Selvfølgelig, før du eksporterer det ferdige prosjektet må du kalibrere fil for å oppnå den høyeste kvalitetsstandard.

Bruksanvisning

1 Start Sonic Acid Pro 4.0 og vente på at programvaren til å laste på skjermen din. Åpne musikk-prosjektet du jobber på; opprettet loop og lydspor vises i tidslinjevisningen.

2 Klikk på "File" og deretter "Properties" og et nytt vindu vises på skjermen. Dette vinduet har et bredt spekter av kalibrerings alternativer som er utformet for å hjelpe deg med å produsere den beste klingende lydfil.

3 Velg enten "Stereo" eller "5.1 Surround". Dette avhenger av hvordan du kommer til å spille av lyd. Hvis du vil bruke spor på musikkanlegg så du trenger stereolyd; hvis du legger filen til en film kan det være lurt å velge 5.1 surround.

4 Sett bithastigheten til 16. Dette er det høyeste alternativet og gir den høyeste kvaliteten på lyden.

5 Sett samplingsfrekvens på 44,1 kHz. Dette er samme hastighet som en musikk-CD, og ​​er faktisk høyere enn samplingsfrekvens funnet på video. Det er mulig å oppgradere til 48 KHz, selv om lyden forskjellen er nesten ikke-påvisbare mens den utvides den faktiske datafilen. Med lydinnstillingene nå riktig klikk "OK" og gå ut av lyd alternativmenyen.