Slik kjører Autocad Lite 32-Bit Under en 64-bits prosessor

Slik kjører Autocad Lite 32-Bit Under en 64-bits prosessor


AutoCAD LT er et todimensjonalt dataassistert tegning og design program. Programmet er utviklet av Autodesk og er gitt i 32- og 64-bit versjoner. AutoCAD LT tilbyr en rekke utkast, samarbeid og dokumentasjonsverktøy. Hvis du har en 32-bits versjon av AutoCAD LT installert på en 64-bits operativsystem som Windows 7 64-bit eller Windows Vista 64-bit, vil du fortsatt være i stand til å kjøre programmet med noen ekstra skritt.

Bruksanvisning

1 Klikk på "Start" -knappen og velg "Alle programmer". Finn AutoCAD LT programoversikten i programlisten. Det kan være oppført i Autodesk-mappen. Klikk på programikonet for å starte den og se om det kan fungere smertefritt på 64-bits Windows.

2 Klikk på "Start" -knappen og velg "Min datamaskin" hvis AutoCAD returnerer en feil når du prøver å starte. Dobbeltklikk på "C:" og gå til "Program Files". Finn Autodesk-mappen og dobbeltklikk på den.

3 Bla gjennom listen over filer for å finne den ".exe" -filen som lanserer AutoCAD LT. Høyreklikk på denne filen og velg "Properties".

4 Klikk på "Kjør dette programmet i kompatibilitetsmodus for:" og velg "Windows XP SP2" i rullegardinmenyen under dette alternativet. Klikk på "Apply" og "OK". Start AutoCAD LT å bekrefte kompatibilitetsmodus løser utsetting problem.