Slik kjører du en reise

Slik kjører du en reise


I næringslivet, er nyhetsbrev nå stort sett levert via e-post og høyt volum kommunikasjonssystemer snarere enn trykte stykker sklei under noens dør. Men selv om form av et nyhetsbrev er mer high-tech enn i det siste, har prosessen med å skape en sterk, brukbar nyhets ikke forandret seg mye.

Bruksanvisning

Slik kjører du en reise

1 Bestem deg for en hensikt for nyhetsbrevet. Ønsker du å bare informere, eller vil du gå videre og prøve å overtale leserne eller selv å gjøre dem betalende kunder? Få en klar idé om det punktet av nyhetsbrevet som første skritt i sin utvikling.

2 Velg en distribusjonsmetode. Du vil den skal være effektiv, enkel å bruke og effektiv. Et par av e-plattformer for å sjekke ut er AWeber eller konstant kontakt. De representerer en up-front investering, men de låne en profesjonell luft til nyhetsdistribusjons innsats.

3 Bygg en effektiv database lesere eller abonnenter. Hvis du allerede har en database med lesere du jevnlig e-post, få deres tillatelse før du legger dem til den nye nyhets database.

4 Design nyhetsbrevet. Ønsker du å være en grunnleggende mal, eller ønsker du å legge til bilder, logoer eller fancy type? Nyhetsbrevet bør ha en fengende, lett-å-lese design. Det er online design systemer som vil hjelpe deg å utvikle en mal. Bare skriv inn "online maler for nyhetsbrev" i en søkemotor, og du vil ha en rekke resultater fra å velge mellom. Noen nyhetsbrev distribusjonsplattformer har også et design komponent.

5 Finn sterkt innhold. Gå til Wordpress og lese noen av de mest populære blogger for å få ideer til faget nyhetsbrevet dekker. Hør hva folk på kontoret eller feltet snakker om. Gå til møter og ta notater. Intervju kolleger eller klienter. Du leter etter nyheter samt up-and-coming trender og ideer. En enkel prosess å følge når du snakker med folk er det grunnleggende journalistiske spørsmålet struktur: Hvem? Hva? Når? Hvor? Hvorfor? Når avhør andre, alltid stille spørsmålet: "Fortell meg noe nytt om dette emnet at andre kanskje ikke vet." Strukturere innholdet slik at det passer nyhetsbrevet. En tips avsnitt, punktlister, og hvordan-guider er alle gode måter å strukturere innholdet slik at det er lett tilgjengelig. Profiler er alltid populært. En grunnleggende profilen etter den journalistiske spørsmål strukturen vil være helt fint. Opprettholde samme mal hver gang.

6 Planlegg utsendelse av nyhetsbrev. Vil du at den skal gå ut ukentlig, bi-ukentlig eller månedlig? Din levering plattform skal hjelpe deg å planlegge nyhetsbrev levering slik at du kan fokusere på kvaliteten på innholdet.