Slik kjører du en Teamspeak Server

Teamspeak 3 er en stemme chat program som lar en gruppe brukere å koble til og chatte via Teamspeak 3 chat-klient. Du kan laste ned og installere Teamspeak server gratis fra Teamspeak nettstedet. Dette gjør at du kan kjøre og være vert for en Teamspeak server fra datamaskinen hvor dine online venner og familie kan koble til tale prate sammen. Når du har installert og startet serveren, må du bruke Teamspeak 3 chat-klient for å koble til serveren og sette opp administratorkontoen.

Bruksanvisning

Installere og starte Server

1 Gå til "Downloads" -delen av Teamspeak hjemmeside og laste ned den versjonen av Teamspeak 3 som passer ditt operativsystem. Nettstedet gir både en 32- og 64-bit versjon.

2 Høyreklikk på ZIP-filen du lastet ned. Velg "Pakk" eller "dekomprimere." Dette vil skape en ny dekomprimeres mappe inkludert alle server filene.

3 Dobbeltklikk på mappen for å vise serverfilene.

4 Dobbeltklikk på "ts3server_win32.exe" filen for å starte serveren for første gang. En ny kommandovindu vil dukke opp; serveren vil gi deg en administrator brukernavn, passord og admin token.

5 Spill brukernavn, passord og admin token for fremtidig bruk.

Sett opp administratorkonto

6 Dobbeltklikk på "Teamspeak 3 Client" ikonet på skrivebordet for å starte chat-klient.

7 Klikk "Tilkoblinger", deretter "Connect" fra rullegardinmenyen.

8 Skriv "localhost" i tekstboksen Adresse, et navn på serveren i "Kallenavn" tekstboksen, og klikk på "Koble til" knappen. Dette vil koble deg til Teamspeak 3 server som kjører på datamaskinen.

9 Klikk på "Tillatelser" og deretter "Bruk Token."

10 Skriv inn admin token inn i tekstboksen, og klikk deretter "OK". Du kan også kopiere token og lim den inn i tekstboksen hvis du foretrekker det. Dette vil gjøre deg administratoren av serveren, slik at du kan gjøre endringer i serveren hvis du trenger. Den Teamspeak server er nå klar for andre chat-klienter til å logge seg på stemmechat.

Hint

  • Du må dobbeltklikke på Teamspeak 3 Server-ikonet på skrivebordet ditt hver gang du starter datamaskinen for å starte serveren på nytt.
  • For andre brukere til å logge inn på serveren din, må du gi andre Teamspeak brukere på datamaskinen offentlige IP-adresse, serverportnummer, som er 9987 som standard, og serveren passord, hvis du har tildelt et passord til serveren din.
  • Hvis du har en ruter på datamaskinens nettverk, må du kanskje åpne port 9987 UDP å tillate andre brukere å koble til Teamspeak server.