Slik kjører du et program fra en flash-stasjon

Å kunne kjøre et program direkte fra flash-stasjonen kan være praktisk. Den lar deg ta opp favorittprogrammene dine hvor som helst. Du trenger ikke å bekymre deg for hvorvidt datamaskinen på jobben har de programmene du trenger, eller om bokmerkene dine vil åpne i en annen nettleser. Det eneste problemet med å kjøre et program fra en flash-stasjon, er at programmet må ha blitt designet med tanke på dette. Ikke bekymre deg, det er hundrevis av gratis programmer tilgjengelig for å dekke alle dine behov, og det finnes nettsteder som tilbyr etterligner av eksisterende programmer.

Bruksanvisning

1 Last ned programmet du vil kjøre fra flash-stasjonen. Det er mange nettsteder å velge mellom. www.PortableApps.com, er et populært valg.

2 Sett inn flash-enheten i USB-porten på datamaskinen. Åpne flash-stasjon mappen og kopiere det nye programmet inn i den.

3 Les instruksjonene som fulgte med den nedlastede programmet, og se om det er behov for å installere til flash-stasjon eller ikke. Hvis så utfører installasjonen.

4 Starte programmet ved å dobbeltklikke på det ikonet i flash-stasjonen menyen. Programmet kjøres automatisk som om fra datamaskinen.

Hint

  • Vanlige programmer endre registret av operativsystemet så vil ikke fungere på de fleste minnepinner.
  • Det er flash-stasjoner som har en innebygd register eller system, for å tillate installasjonen. Stasjoner som Ceedo og U3