Slik kjører du kommandoer for Åpne Skrivere

Windows Powershell-grensesnittet lar deg kjøre kommandoer på åpne skriverporter enten direkte koblet til Windows-datamaskin eller en nettverksskriver. Den "Out-skriver" kommandoen skriver til skriveren, slik at du kan sende dokumenter og annen utgang til skriveren uten å åpne et program. Standard drivere på den lokale datamaskinen brukes til å sende utskriftsjobben.

Bruksanvisning

1 Klikk på Windows "Start" -knappen og velg "Alle programmer". Klikk "Tilbehør" og deretter "Powershell" program undergruppen. Klikk på "Powershell" ikonet for å starte programmet.

2 Skriv inn kommandoen for å få innholdet og skrive den til skjermen. Denne kommandoen lar deg kontrollere at du har riktig innhold du vil bruke til å sende kommandoer til skriveren. Følgende kode viser en tekstfil kalt "minfil.txt":

get-innhold $ pshome \ minfil.txt

3 Send utskriftskommandoen til skriveren. Når du har bekreftet den teksten du ønsker å sende til skriveren, legge til "out-skriver" alternativ til innholdet. Følgende kommando viser deg hvordan du skal sende kommando til skriveren:

get-innhold $ pshome \ minfil.txt | out-skriver