Slik kjører Eclipse i JDK

Eclipse er et integrert utviklingsmiljø (IDE) som brukes til å lage Java-programvare, men andre språk er tilgjengelig gjennom bruk av ekstra programvare plug-ins. Java Development Kit er en samling av spesialiserte brukes av programmerere for å kompilere, kjøre og feilsøke programmer og web applets fra i JDK selv Java verktøy. Eclipse kan settes til å kjøre med en Java Runtime Environment, som bare inneholder de essensielle miljø for programmering Java-applets og applikasjoner, eller med en JDK. Banenavnet til JDK må angis for at Eclipse å kjøre med JDK stedet for JRE.

Bruksanvisning

1 Sjekk Java-versjonen som er i bruk av Eclipse ved først å åpne "Hjelp" -menyen (den "Eclipse" menyen på en Mac).

2 Klikk på "Installasjons Detaljer", velg deretter "Configuration" -kategorien.

3 Søk linjene for en som begynner med "-vm." Hvis filen banen som følger inneholder bokstavene "jre," Eclipse opererer med en Java Runtime Environment må så å bli endret til JDK. Hvis filen banen inneholder bokstavene "JDK," Eclipse er allerede opererer ved hjelp av en JDK.

4 Avslutt Eclipse når du har funnet ut at det ikke bruker en JDK.

5 Søke på datamaskinen din etter "eclipse.ini" filen og åpne den med et tekstredigeringsprogram som Notisblokk.

6 Finn linjen som inneholder begrepet "-vmargs."

7 Beveg linje ned to rader, slik at det er to tomme linjer mellomrom over den. På første linje plass type "-vm." På den andre linjen skriver du inn banen til JDK plassert på datamaskinen din. Dette kan lokaliseres ved å søke datamaskinen din etter "jdk." Lagre tekstfilen, åpen Eclipse og sjekker Java-versjonen som brukes for å sikre at du skal ha byttet fra JRE til JDK.