Slik kjører Halo i VMware Fusion

VMware Fusion er programvare for Macintosh-operativsystemet laget av Apple. Det er emulering programvare for Macintosh. Hva dette betyr er at det gjør det mulig for et annet operativsystem for å kjøre på Macintosh, i dette tilfellet, Windows. Halo er et populært science fiction første-person shooter spill som ble lansert for både Windows og Mac, men hvis du bare har Windows-versjonen, kan du bruke VMware Fusion for å installere det og spille den av i emulert Windows-miljøet.

Bruksanvisning

1 Åpne

"HD" på skrivebordet, der "" er brukernavnet eller navnet du har gitt harddisken. Dobbeltklikk deretter på "Programmer Folder."

2 Finn VMware Fusion programvaren i "Programmer" -mappen og dobbeltklikk på den for å starte den. Når det åpnes, finner du Windows virtuelle maskinen oppført (du bør ha kun én, og det bør bli kalt noe sånt som "Windows datamaskin") og klikk på ikonet som ser ut som en "Play" for å starte Windows.

3 Vent til Windows for å laste, og logge deg på Windows-kontoen når den starter opp. Deretter setter du inn Halo installasjons CD i stasjonen. Windows vil automatisk oppdage det og åpne opp noen autoplay-alternativer. Exit ut av disse.

4 Klikk på "Start" og "Computer". Så finn din Halo installasjons CD oppført under ordene "Enheter med flyttbare lagringsmedier." Høyreklikk på installasjons CD og velg "Autoplay" fra høyreklikkmenyen. Dette vil starte installasjonsveiviseren Halo.

5 Følg instruksjonene på skjermen som veiviseren gir. Når du har fullført instruksjonene på en skjerm, klikk på "Neste" -knappen og følg instruksjonene på hver skjerm, til veiviseren fullført installer Halo. Når det forteller deg at Halo har blitt installert, klikker du på "Finish" -knappen.

6 Klikk på "Start" og deretter "Alle programmer" og finne Halo spill. Når du finner den oppførte Halo programmet, klikker du på det en gang og Halo vil begynne å løpe. Du er nå i gang Halo i VMware Fusion.