Slik kjører iTunes Under VirtualBox

Slik kjører iTunes Under VirtualBox


VirtualBox er en virtuell maskin program som kjører gjest operativsystemer inne i vertsoperativsystemet kjører på datamaskinen. Du kan bruke VirtualBox til å installere et gjesteoperativsystem Windows inne i en virtuell maskin og kjøre iTunes inni den. Linux-brukere kan bruke VirtualBox til å kjøre iTunes uten å starte opp Windows eller brukere av andre operativsystemer kan bruke VirtualBox til å skape en sandboxed, beskyttet miljø for iTunes. VirtualBox inkluderer støtte for USB-enheter, slik at du kan koble til iPod, iPhone og iPad til datamaskinen og behandle dem i iTunes inni den virtuelle maskinen.

Bruksanvisning

1 Last ned og installer VirtualBox pakken for operativsystemet ditt fra VirtualBox hjemmeside VirtualBox.org

2 Begynn VirtualBox ved å velge "VirtualBox" snarvei i systemet eller Systemverktøy programmenyen på Linux, eller "VirtualBox" snarvei i menyen mappen VirtualBox Start på Windows.

3 Klikk på "Ny" knappen på VirtualBox Manager-vinduet verktøylinjen for å opprette en virtuell maskin.

4 Fullfør Opprett ny Virtual Machine veiviseren som ser ut til å opprette en ny virtuell maskin for iTunes. Angi hvilken versjon av Windows du installerer på den virtuelle maskinen på OS-type skjerm og følg veiviseren med standardinnstillingene.

5 Sett inn en Windows-installasjonsplaten i datamaskinens CD-stasjonen. Apple iTunes støtter Windows XP og nyere versjoner av Windows.

6 Dobbeltklikk på navnet på den virtuelle maskinen du opprettet i vinduet VirtualBox å starte den virtuelle maskinen.

7 Installer den versjonen av Windows du satt inn i datamaskinen ved å fullføre installasjonsprogram som vises i den virtuelle maskinen vinduet.

8 Klikk på "Devices" -menyen øverst på den virtuelle maskinen vinduet etter å ha installert Windows inni den og velg "Install Guest Tillegg." Fullfør installasjonsprogram som vises i den virtuelle maskinen for å installere Guest Tilgang og aktivere støtte for iPod, iPhone og iPad i iTunes.

9 Åpne iTunes hjemmeside Apple.com/iTunes i en nettleser i den virtuelle maskinen, laste ned iTunes installasjonsprogrammet og installere iTunes inni den virtuelle maskinen.

10 Begynn iTunes inne i virtuelle maskinen ved å dobbeltklikke på "iTunes" ikonet på den virtuelle maskinen skrivebord.

11 Koble til en iPod, iPhone eller iPad til datamaskinen med den medfølgende USB-kabelen, klikker du på "Devices" -menyen øverst på den virtuelle maskinen vinduet, velg "USB-enheter" og klikk den tilkoblede enheten i menyen for å koble den fra vert operativsystem og koble den til den virtuelle maskinen.