Slik kjører Mavis Beacon 20 Platinum Med Nvidia

Slik kjører Mavis Beacon 20 Platinum Med Nvidia


Mavis Beacon lærer å skrive er en bestselgende instruksjon program for den personlige datamaskinen. Versjoner av det har blitt brukt siden 1987, for å lære skolebarn og fagfolk både hvordan du skriver effektivt og øke deres ord per minutt - gjennom interaktiv undervisning og skrive-baserte spill. Mavis Beacon 20 Platinum er en nyere versjon som bruker moderne grafikkort, slik som de laget av Nvidia, for å gjengi disse spillene. Hvis de riktige, de nyeste driverne ikke er i bruk, kan det hende at programmet ikke kunne fungere med Nvidia-kort.

Bruksanvisning

1 Klikk på "Start" -knappen på oppgavelinjen.

2 Klikk på "Kjør" -kommandoen i Windows XP, og skriv "dxdiag" i søke meldingen som vises, og trykk "Enter". I Windows Vista og 7, skriv "dxdiag" i søkefeltet nederst på Start-menyen, og klikk på programikonet som dukker opp. I begge tilfeller, hvis det vises en melding der det står: "Vil du tillate DXDIAG å sjekke om du driverne er digitalt signert?" - Klikk "Ja."

3 Klikk på "General" fanen øverst i vinduet, og merk hvilket operativsystem den diagnostiske verktøy identifiserer på systemet ditt. Pass på å merke om du bruker en 64-bit system.

4 Bytt til "Display" -kategorien, som også finnes på toppen av vinduet, ved å klikke på den. Les og noter Nvidia brikkesett som er installert i datamaskinen. Undersøk spesifikasjonene til dette kortet, for å sikre at det oppfyller Mavis Beacon 20 Platinum minimumskrav på minst 32 megabyte (MB) minne og kompatibilitet med DirectX 9.0 eller høyere.

5 Åpne en nettleser, og gå til Nvidias teknisk support nettside for sjåførene. Last ned den nyeste versjonen av driveren som samsvarer med informasjonen du finner i den diagnostiske verktøy.

6 Åpne filen, og følg instruksjonene på på skjermen for å installere den.

7 Åpne og forsøk på å kjøre Mavis Beacon 20 Platinum. Hvis programmet ikke klarer å sette i gang et nytt vindu eller en dialogboks med en lignende feil, redusere skjermens oppløsning.

Hint

  • Mavis Beacon 20 Platinum krever minst en 800-by-600 skjerm pikslers oppløsning, men en innstilling på 1024 x 768 anbefales.