Slik kjører Spybot og AVG Together

Slik kjører Spybot og AVG Together


Virus og spyware er trusler mot hvilken som helst datamaskin som er koblet til Internett. Disse og andre typer malware spres gjennom nettverk, e-post, nettsider og andre metoder for å infisere og skade datamaskiner. Antivirus og anti-spyware programvare er effektiv i å oppdage og fjerne disse skadelige trusler. AVG Antivirus er et populært program som tilbyr en gratis versjon for personlig bruk. Mens det gjør finne og fjerne noen spyware, er det mest effektiv når den kombineres med en gratis anti-spyware program som Spybot Search and Destroy. Ved hjelp av disse to programmene sammen beskytter datamaskinen mot virus, spionprogrammer og annen skadelig programvare.

Bruksanvisning

1 Åpne en nettleser. Naviger til AVG og tryggere-nettverk nettsteder å laste ned AVG og Spybot (se "Ressurser"). Noter nedlastingsstedet.

2 Klikk på startknappen og velg Min datamaskin. Naviger til stasjonen og mappen som inneholder AVG og Spybot installasjonsprogrammer.

3 Start AVG installere programmet. Følg instruksjonene på skjermen for å installere AVG Antivirus programvare.

4 Naviger til mappen der AVG er installert. Start AVG Antivirus programvare.

5 Følg instruksjonene på skjermen for å oppdatere programvaren og virusdefinisjonene til den nyeste versjonen. Følg instruksjonene på skjermen for å planlegge automatiske søk og oppdateringer. Tar disse trinnene vil tillate AVG for å gi best mulig beskyttelse mot virus og andre trusler.

6 Lukk AVG Antivirus. Programmet kjører nå i bakgrunnen og gir sanntidsbeskyttelse. Naviger til mappen der Spybot installasjonsfilen er lastet ned.

7 Start Spybot installasjonsprogrammet. Følg instruksjonene på skjermen for å installere Spybot Search and Destroy. Under installasjonsprosessen fjern merket for å installere Tea Timer funksjonen. Tea Timer tilbyr sanntidsbeskyttelse, men kan bremse systemet når det brukes sammen med AVG.

8 Naviger til mappen der Spybot er installert. Start Spybot Search and Destroy.

9 Følg instruksjonene for å oppdatere Spybot til den nyeste versjonen. Spybot skanninger kjøres på etterspørsel og arbeid i forbindelse med AVG sanntidsbeskyttelse.

Hint

  • AVG Free Edition er kun for personlig bruk. Bedrifter og andre organisasjoner bør vurdere den kommersielle versjonen kjent som AVG Internet Security.