Slik kobler du WiFi på en HP iPAQ 111

Drevet av Microsoft Windows Mobile, HPs iPAQ 100 Series of Håndholdt arrangørene gjøre mye mer enn å holde styr på avtaler og kontakter; enhetene er fullverdige mini-maskiner med integrert Wi-Fi adaptere. Du kan få tilgang til Internett hvor som helst du kan motta et trådløst signal og har tilgang til nettverket. Koble din iPAQ til et trådløst nettverk krever litt mer enn påloggingsinformasjon for nettverket du vil ha tilgang til. Med innloggings legitimasjon i hånden, kan du koble en iPAQ til et Wi-Fi-serveren i løpet av minutter.

Bruksanvisning

1 Bruk pekepennen eller fingeren til å trykke på ikonet "iPAQ Wireless" på skjermen.

2 Trykk på "Wi-Fi" for å aktivere det trådløse nettverkskortet. Trykk på "Start" og deretter "Innstillinger".

3 Trykk "Tilkoblinger", "iPAQ Wireless" og deretter "Vis Wi-Fi-nettverk."

4 Trykk "Legg til" og deretter "Ny". Klikk "Internett" for å koble til via en ISP eller bredbåndsruter. Hvis du trenger å koble til via en proxy-server, klikk på "Work".

5 Trykk "Next". Trykk på "Authentication List" og skriv inn nettverks log-in legitimasjon hvis du kobler til et sikkert nettverk. Spør nettverk eller Wi-Fi administrator for log-in legitimasjon hvis du ikke har tilgang.

6 Skriv inn krypterings detaljer i "Data Encryption liste" hvis det kreves av det trådløse nettverket. Hvis det trådløse nettverket bruker en nettverksnøkkel, oppgir relevant nøkkelinformasjon i "Network key" og "Key index" -menyen området under innstillingen "Nøkkelen angis automatisk".

7 Gå tilbake til hovedmenyen på iPAQ 111. Trykk "Start" og deretter "Internet Explorer." IPAQ 111 kobler seg til Internett ved hjelp av trådløs tilkoblingsinformasjonen du har angitt.

Hint

  • Hvis du er i et område som har et åpent Wi-Fi-nettverk, kan iPAQ automatisk oppdage ruteren og koble uten å konfigurere den trådløse tilkoblingen manuelt. For å få tilgang til Internett på en åpen trådløst nettverk, klikker du på "Start" og deretter "Internet Explorer." IPAQ kobler til nærmeste åpne ruter og til Internett.