Slik Kombiner dupliserte kontakter i Outlook 2010

Slik Kombiner dupliserte kontakter i Outlook 2010


Kontakter-mappen i Microsoft Outlook kan bli rotete og forvirrende hvis du legger dupliserte kontakter. Det er lett å tilfeldigvis legge duplikater i kontaktmappen, spesielt hvis du feilaktig opprette egne oppføringer med en kontakt e-postadresse i en og hans telefonnummer i den andre. Noen ganger synkroniserer Microsoft Outlook med kontakten adresseboken på en smarttelefon eller en mobil enhet kan legge duplikater til kontaktmappen. Å kombinere dupliserte kontakter, sikre automatisk duplikat kontakt detektoren er aktivert i Microsoft Outlook 2010.

Bruksanvisning

1 Start Microsoft Outlook 2010 på datamaskinen.

2 Klikk på "File" og deretter "Alternativer" og deretter "Kontakter".

3 Finn de "Navn og Filing" overskriften. Klikk på sjekk-boksen for å velge "Check for Duplicate Kontakter Når du lagrer nye kontakter." Hver gang du legger til en duplikat kontakt, vil Outlook nå gi deg muligheten til å kombinere informasjon fra både oppføringer under én kontakt.

4 Velg "Update ny informasjon fra en Duplicate kontakt til en eksisterende" alternativet når Outlook viser duplikat kontaktdetektoren dialogboksen. Outlook vil deretter sammenligne innholdsfelt i begge oppføringer og automatisk legger endret eller ny informasjon i ny kontakt i eksisterende kontakt.

Hint

  • Du kan fortsatt velge å legge en kopi kontakt som en ny kontakt ved å velge "Legg til en Duplicate som en ny kontakt" i trinn 4. Dette er nyttig hvis du vil legge til en ny kontakt som tilfeldigvis har samme navn som en eksisterende kontakt.