Slik konfigurerer Digi 002 til Ableton

Digidesign Digi 002 er en rack-montert lyd grensesnitt for innspilling av lyd og MIDI. De Digi 002 kjører på FireWire-kabel for å levere den raskeste dataoverføringshastigheter mellom grensesnittet og datamaskinen. Mens sammen med Pro Tools, kan Digi 002 også brukes i andre lydprogrammer som Ableton Live. Dette gjør at du kan koble den Digi 002 audio grensesnitt med programvaren til Ableton slik at du kan bruke Ableton instrumenter, effekter og arbeidsflyt med Digidesign hardware.

Bruksanvisning

1 Koble Digi 002 til datamaskinen med FireWire-kabel. Hvis dette er første gang du kobler til enheten, vil den automatisk installere alle nødvendige drivere.

2 Åpne Ableton Live når enheten er klar til bruk, og velg hvilken som helst ønsket prosjektfilen. Hvis ingen spor er tilstede, skape et spor.

3 Rute innganger og utganger i sporet mikservinduet. For å bruke Digi 002 som et lydgrensesnitt, velger du "External I" under "Audio Fra" i blande vinduet under sporet. Velg "Ekstern Out" for å bruke Digi 002 for utgang. Kanalene er oppført i Ableton mikser grensesnittet vil tilsvare tilgjengelige kanaler på Digi 002.