Slik konfigurerer en kontroll pad på din SNES Emulator på PC

Slik konfigurerer en kontroll pad på din SNES Emulator på PC


SNES emulatorer er vant til å spille back-up kopier av originale Super Nintendo-spill. Emulatorene brukes til å teste gratis spill utviklet av utviklere og Super Nintendo fanatikere. For å maksimere SNES emulator spillopplevelse, kan du angi en kontroll pad for å etterligne noen spillets handlinger.

Bruksanvisning

Koble kontroll pad

1 Koble kontroll pad til en USB-port på datamaskinen. Sett den medfølgende installasjonsplaten i datamaskinens optiske stasjonen.

2 Følg installasjonsinstruksjonene på skjermen som vist i oppsettveiviseren.

3 Start datamaskinen på nytt etter at installasjonen er fullført.

ZSNES

4 Launch ZSNES, klikk på "Config" -menyen. Klikk på "Input". Klikk for å markere "tastatur / Gamepad" fra "Device" -menyen.

5 Klikk på "Set Keys" alternativet. Trykk på knappen som er angitt ved ledeteksten, for eksempel "Skriv inn nøkkelen eller knapp å bruke for Start." Når du trykker på hvert spill pad knapp, vil instruksjonene be om alle gjenværende innganger automatisk, for eksempel "Select", "A" og "B."

6 Trykk på "X" i øverste høyre hjørne for å lagre og lukke vinduet.

BSNES

7 Klikk på "Innstillinger" og deretter "Input Settings".

8 Velg kontrollerport fra "Port" drop-down menyen. For å konfigurere kontrolleren som spiller en, velg "Controller Port 1." For Player 2, velg "Controller Port 2."

9 Velg kontrolleren fra "Device" drop-down menyen.

10 Dobbeltklikk hver av de tilgjengelige inngangs oppføringer vist seg å tildele en bestemt spillkontroll-knappen. Trykk på knappen som du vil bruke for hver gitt adgang til å bruke det på spillkontrollen. Gjenta prosessen til alle oppføringene er konfigurert til å kontrollere pad knapper.

Snes9x

11 Velg spillkontrollen fra "Controller" drop-down menyen som vises. Marker "Enabled" boksen.

12 Klikk på hver oppføring som vist, for eksempel "Up" eller "Down", og trykk deretter på spillkontrollen knappen du vil konfigurere for handlingen. Gjenta prosessen med alle andre oppføringer og knappene er konfigurert.

1. 3 Klikk "OK" for å lagre konfigurasjonen.