Slik konfigurerer en port

Slik konfigurerer en port


Seriekommunikasjon (eller "comm" porter) kreves for å konfigurere mange enheter, som nettverkssvitsjer og rutere eller elektroniske apparater, og selv for å bygge automasjonssystemer. De fleste PC-baserte datamaskiner har en enkelt ni-pin seriell port som kan konfigureres i henhold til kommunikasjonsparametrene for å koble til og konfigurere en enhet. Konfigurer en seriell comm port i henhold til spesifiserte parametere som kreves for å konfigurere en enhet ved hjelp av seriell port kommunikasjon.

Bruksanvisning

1 Velg "Start" eller "Globe" -knappen i nedre venstre hjørne av Windows 7 PC. Klikk på "Søk" boksen, og skriv "devmgmt.msc", og trykk deretter på "Enter" -tasten. "Device Manager" vinduet vil vises.

2 Velg "porter" header oppført i høyre rute. Listen over porter tilgjengelig på datamaskinen vises.

3 Høyreklikk på comm port som skal brukes til å kommunisere med den serielle enheten, og klikk på "Properties" element i menyen som vises. Velg "Portinnstillinger" -kategorien, og velg deretter "Bits per sekund" boksen og klikk på den angitte parameter er nødvendig for å kommunisere med den serielle enheten. Gjenta for hver innstilling oppført på "Portinnstillinger" -kategorien for å konfigurere hver i henhold til nødvendige kommunikasjonsparametrene for den serielle enheten som vil bli koblet til comm port.

4 Velg "OK" -knappen for å lagre de nye portinnstillingene.