Slik konfigurerer Microsoft SQL Server Apache

Slik konfigurerer Microsoft SQL Server Apache


Apache er en web host program som kobler seg til en database for å gi dynamisk innhold. Apache-serveren kan bruke SQL Server for å hente og lagre nettside informasjon for leserne. Før du bruker SQL Server med Apache, er serverkonfigurasjoner kreves. Siden Apache og SQL Server kan ikke innebygd samhandle, krever serveren en ODBC klientprogram installert på Apache maskin (se Ressurser).

Bruksanvisning

1 Pakk ODBC drivere til en katalog i servermappen Apache. Mappen hentet inneholder nødvendig søknad som gjør at Apache-serveren for å kommunisere med Microsoft SQL Server.

2 Lag en bin fil og legg den i Apache-serveren er "etc" -mappen. Åpne din tekst editor og skriver inn følgende kode:

[MSSQL-PHP]
Driver = ODBC-SQL Server Driver
Server = machine_name
User = brukernavn
Password = passord
Database = database

Erstatt "machine_name" med navnet på datamaskinen som er vert for SQL Server. Den "brukernavn" og "passord" oppføringene er de verdiene som er angitt på SQL Server som gir tilgang fra nettet. Den "databasenavn" er databasemotoren konfigurert på serveren.

3 Åpne kommandoskall og skriv:

cd / usr / local / Easysoft / unixODBC / bin

Dette peker kommandoen skallet til plasseringen av den nylig installerte ODBC driver. Skriv inn følgende kommando for å teste tilkoblingen til SQL Server:

./isql -V MSSQL-PHP

Denne kommandoen starter PHP kommandoskall som også kobles til SQL Server.

4 Skriv "help" i kommandoskall. Denne kommandoen viser en liste over tabeller i databasen. Apache-serveren er konfigurert til å bruke SQL Server.