Slik konfigurerer Outlook med Qwest

Slik konfigurerer Outlook med Qwest


Du kan sjekke din Qwest e-post og administrere kontakter gjennom noen av flere e-postprogrammer. Hvis Microsoft Outlook er din foretrukne e-postprogram, kan du sette opp din Microsoft Outlook til å sende og motta fra Qwest-postkontoen i løpet av minutter. Qwest støtter kun Microsoft Outlook 2007 eller senere, så pass på at du kjører riktig versjon før du legger din e-postkonto for å sende og motta listen.

Bruksanvisning

1 Start din Microsoft Outlook-programmet. Du kan gjøre dette ved å gå til "Start" -menyen i nedre venstre hjørne av Windows-oppgavelinjen og finne Microsoft Outlook i "Programmer" -menyen, eller dobbeltklikke på ikonet på skrivebordet for å starte programmet.

2 Klikk på "Verktøy" -menyen og klikk "Kontoinnstillinger". Dette vil åpne e-postkonto dialogboksen. Klikk på "E-post" øverst i vinduet, og deretter finner du og klikker på "Ny" knappen. Klikk på alternativknappen ved siden av "Internet e-post" i det neste vinduet og klikk "Next".

3 Kryss av i boksen merket "Konfigurer server Innstillinger" og klikk "Next". Dette gjør at du kan konfigurere din egen e-postkonto i stedet for å la Outlook for å søke etter innstillingene.

4 Skriv inn navnet ditt som du ønsker å ha det ut til andre i "Your Name" -boksen. Fyll inn din Qwest e-postadresse i "E-postadresse" boksen.

5 Fyll inn din serverinnstillingene i neste avsnitt. Velg POP3 i "Kontotype" boksen. Liste din innkommende e-postserver som "pop3.live.com" og utgående e-postserver som "smtp.live.com."

6 Skriv inn hele Qwest e-postadressen og passordet i de neste felt. Merk av i boksen ved siden av "Husk passord" hvis du ønsker Outlook for å lagre passordet. Klikk på "Flere innstillinger" -knappen.

7 Klikk på "Server for utgående" -kategorien i dialogboksen Innstillinger Internett e-boksen. Klikk i boksen for å bekrefte at den utgående e-postserver krever godkjenning. Klikk på valgknappen for Outlook til å bruke samme brukernavn og passord for å få tilgang til SMTP som den bruker for innkommende post.

8 Klikk på "Avansert" fanen øverst i dialogboksen. Klikk i boksen ved siden av kryptert tilkobling for innkommende server. Skriv "995" i portinnstillinger boksen for innkommende e-postserver. Velg "TLS" i rullegardinmenyen etter "Bruk følgende type kryptert tilkobling:" og skriv inn 25 i Server for utgående portinnstillinger boks.

9 Klikk "OK" for å lukke dialogboksen Innstillinger Internett e-boksen. Klikk "Next" på "Legg til ny e-postkonto" vinduet. Klikk på "Finish" for å fullføre kontooppsettet.