Slik konfigurerer rutere

July 12 by admin

Slik konfigurerer rutere


Få mest mulig ut av din bredbåndsforbindelse ved hjelp av en trådløs ruter. Rutere tillater flere datamaskiner å koble til internett og de genererer også en trådløs Internett-signal for lokal tilgang. Enten du spilling online eller fildeling, er en trådløs router et viktig Internet verktøy.

Bruksanvisning

1 Koble ruteren til kilden din internettforbindelse - bredbåndsmodem eller en aktiv veggkontakten. Kjør en ethernet-kabel fra kilden til WAN-porten på baksiden av ruteren og koble datamaskinen til ruteren via Ethernet-kabel - koble den til en LAN-port på ruteren.

2 Åpne Internet Explorer på datamaskinen og skriv 192.168.1.1 i adressefeltet og trykker på enter. Skriv inn "admin" inn i boksen merket "password" og klikk på "OK" -knappen; ignorere "Brukernavn" boksen.

3 Alltid beskytte nettverket. Klikk på boksen merket "Administrasjon" og skriv inn et passord i feltene. Gjør passordet unikt å bidra til å hindre forsøk på snyltere å bruke båndbredden. Lagre fremgangen din.

4 Klikk på fanen merket "trådløs" og gå til overskriften merket "Basic Wireless-innstillinger." Skriv inn et navn for nettverket ditt inn i "Wireless Network Name" boksen og deretter lagre fremgangen.

5 Velg "WEP" fra "Securities Mode" boksen og klikk inne i en boble så sette standard transitt. sette "Web Encryption" til "128 biter 26 heksadesimale sifre," klikk deretter generere boksen. Lagre innstillingene og gå videre til neste side.

6 Sett din "Sikkerhetsmodus" til "WPA Pre-Shared Key" og din "WPA Algoritmer" til "TKIP". Skriv du WPA-nøkkel inn i boksen og lagre innstillingene.

Related Articles